Je kijkt vast op dit deel van de website omdat je meer over de jeugdgroep van de Fontein wilt weten;)
Allereerst kan ik niet anders zeggen dan dat onze jeugd heel erg leuk is!
Wat wij belangrijk vinden is dat onze jeugdgroep een plek is waar je je thuis voelt, waar plezier is, waarin we samen God kunnen zoeken en waar ook twijfels en vragen mogen zijn.
We bidden dat iedereen zal zien hoe gaaf het is om God te leren kennen!

In de Fontein zijn er 2 jeugdgroepen.
De eerste groep is voor meiden van 12-16 jaar en komen om de week, in huiselijke kring, op de vrijdag avond bij elkaar van 18-20 uur. Samen eten, plezier, gezelligheid en verdiepen in Gods woord staat centraal!
We behandelen verschillende onderwerpen uit het boekje Bible Bite, dit zijn bijbelstudies van Youth for Christ die helemaal afgestemd zijn op de leeftijdsgroep. Daarnaast heeft ook het bidden een belangrijke plaats binnen de groep.

De tweede groep is een gemengde groep van 15-20 jaar. Elke 3 weken op de zondagavond van 17.30-19.30 komen ze bij elkaar. Ook hier zijn het eten, plezier en Gods woord de ingrediënten van de avond!
Studies die het revue passeren zijn o.a. de Alpha course, prayer course en EO Beam studies.

Wil je meer weten of een keer (of vaker;)) aanschuiven? Mail dan via het contact formulier op de contact pagina. Je kan natuurlijk ook altijd iemand in de zondagsdienst aanspreken!

Thialf

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

De Schuilplaats

Vandaag is de jeugd van beide groepen naar de schuilplaats geweest voor een warme maaltijd. Hier hebben ze een indruk gekregen van hoe het eten hier gaat en konden ze van de sfeer proeven. Een uurtje later kwamen ook de ouders. Jan Brandsma heeft over zijn werk in Sneek verteld. Een van de mensen die op straat leefde was er ook om zijn verhaal te vertellen. Hij had 13 jaar op straat geleefd. Nu leeft hij op zich zelf en is vrijwilliger bij de schuilplaats. De hele avond stond de liefde van God centraal. Zie hier onder de foto’s van het eten met de jeugd.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Nieuwjaarsreceptie van de jeugd!

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Kerststukjes maken met de Jeugd!

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.