Han Jansen

Hoe ons te bereiken?

Vanuit richting Joure :

Volg de rondweg A7 richting Bolsward, neem de 1e afslag rechts (afslag 20)  na het Aquaduct, de rotonde rechtdoor 2e afslag, bij de stoplichten linksaf, bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf 1e afslag en u ziet het Nordwin College aan uw rechterhand. U neemt de 1e weg rechts en rijd helemaal door tot het einde, aan uw rechterhand ziet u de parkeerplaats van de school. Na de auto geparkeerd te hebben loopt u rechtdoor naar de achteringang van de school.

Vanuit richting Bolsward :

Volg de rondweg A7 richting Bolsward, neem de 1e afslag rechts (IJlst  afslag 20)  na het Aquaduct, de rotonde rechtdoor 2e afslag, bij de stoplichten linksaf, bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf 1e afslag en u ziet het Nordwin College aan uw rechterhand. U neemt de 1e weg rechts en rijd helemaal door tot het einde, aan uw rechterhand ziet u de parkeerplaats van de school. Na de auto geparkeerd te hebben loopt u rechtdoor naar de achteringang van de school.

Vanuit richting Leeuwarden :

Neem na Scharnegoutum op de 1e rotonde over de brug, de 1e afslag rechts richting Bolsward, Ga de 1e rotonde rechtdoor en dan over het spoor en de volgende 2 rotondes rechtdoor. Bij de 3e rotonde slaat u linksaf (3e afslag) en u ziet het Nordwin College aan uw rechterhand. U neemt de 1e weg rechts en rijd helemaal door tot het einde, aan uw rechterhand ziet u de parkeerplaats van de school. Na de auto geparkeerd te hebben loopt u rechtdoor naar de achteringang van de school.

Wij zien uit naar uw bezoek !

Logo De Fontein Sneek VBG